Gå til innhold
Tilbake til forsiden

Personvernerklæring

Digjobb, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.  Den behandlingsansvarlige har det øverste ansvaret for å sikre at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldende lovgivning.

Erklæringen inneholder informasjon om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger som følge av din bruk av nettstedet Digjobb samt generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

Personopplysninger

Digjobb er et åpent tilgjengelig nettsted uten innlogging. Det finnes derfor ingen personopplysninger knyttet til noen brukerprofil.

Det er likevel slik at noen opplysninger, som defineres som personopplysninger, samles inn i våre logger når du besøker sidene.

Besøk på sidene

Vi benytter Matomo for å analysere bruken av nettsiden. Formålet er å forbedre og videreutvikle sidene. Dataene blir lagret lokalt på egne servere i vårt datasenter (On-Premise). Eksempler på hva som logges til Matomo er: antall besøkende, varighet på besøket, antall sider vist i løpet av et besøk, brukerens skjermstørrelse, type nettleser, operativsystem, etc.

Når du besøker sidene logges dette også for en kort periode av våre webservere. Disse loggene lagrer IP-adresse, tidspunkt, nettadresseHTTP status, antall bytes sendt, HTTP referer og HTTP user agent.

Grunnlaget for behandlingen av disse dataene er at vi har en rettmessig interesse i å analysere bruk slik at kan tilby en velfungerende tjeneste, i samsvar med personvernforordningen artikkel 6 punkt 1f.

Kontakt oss – skjema

Om du sender oss en henvendelse via vårt kontakt-skjema så vil disse opplysningene lagres i vårt system slik at vi kan besvare din henvendelse.

Vi lagrer informasjon om:

  • fornavn og etternavn
  • epost
  • telefonnummer
  • skolenavn
  • og selve meldingsteksten

Grunnlaget for behandlingen av disse dataene er at de er nødvendige for at vi skal kunne besvare henvendelsen, i samsvar med personvernforordningen artikkel 6 punkt 1b.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som Digjobb har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag, i tråd med lovgivningen.

Du kan også, når som helst, be oss om slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom din forespørsel sendes til oss elektronisk, og med mindre du ønsker noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

Oppbevaring og sletting av personopplysninger

Dataene lagres på egne servere i vårt datasenter i Bergen.

Analysedata slettes etter 6 måneder. Data fra kontaktskjema slettes etter 30 dager.

Sikring av personopplysninger

Digjobb har gode rutiner og omfattende tiltak for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av data skjer i samsvar med kravene i gjeldende lovgivning. Eksempler på slike tiltak er risikovurderinger, implementering av organisatoriske og fysiske tiltak, tilgangsstyring og arkiveringsrutiner, samt rutiner for håndtering av data og oppfølging av forespørsler vedrørende retten til innsyn, retting og sletting.

Du kan være trygg på at Digjobb lagrer dine personopplysninger på en sikker måte.

Informasjonskapsler (Cookies)

Siden inneholder ingen cookies for markedsføring, annonsering eller noen persondata.

Her følger en oversikt over hvilke funksjoner og moduler som bruker informasjonskapsler på våre sider.

Generelt

«ASP.NET_SessionId»: Førsteparts informasjonskapsel som er nødvendig for at nettstedet skal fungere. Informasjonskapselen blir slettet når du lukker nettleseren. Det er kun sidene under “Aktuelt” og “Kontakt-oss” som får tildelt denne informasjonskapselen.

Kontakt oss – skjema

Vi lagrer informasjon i nettleserens Local-storage. Oppføringen “has-submit” inneholder tidspunkt for sist sendt kontaktskjema. Det tillates ikke å sende nytt kontaktskjema før det har gått 24 timer. Dette er for å hindre at roboter misbruker kontaktskjemaet til spam.

Endringer i erklæringen

Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato. Vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen regelmessig. Dersom det blir utført større endringer som vesentlig endrer vår personvernpraksis kan vi også varsle deg på andre måter som f.eks. via e-post, på nettsiden eller sosiale medier.

Kontaktinformasjon

Ønsker du kontakt med Digjobb i forbindelse med personopplysninger så kan du:

Adresse:

Digjobb v/ Anne Cathrine Gotaas
c/o TV 2 SKOLE AS
Nydalsveien 12A
0484 OSLO

Sist endret: 15.01.2024