Gå til innhold
Tilbake til forsiden

Hvem er vi?

Vi er en dedikert organisasjon med en lang historie innen universell utforming og skreddersydde tilrettelegginger av nettsteder.

Ledende i bransjen

Vi leder arbeidet i SN/K 607 Universell utforming - Digitale Læremidler, og vårt mål er å forme fremtiden for inkluderende digitalt innhold. Med lang erfaring og banebrytende initiativer har vi satt standarder som inspirerer flere.

Vi er alltid ett skritt foran når det gjelder gjeldende og kommende regelverk innen universell utforming. Dette gjør at vi kan tilby våre kunder robuste og komplette nettsteder som oppfyller de høyeste standardene for tilgjengelighet.

Et talentfullt utviklingsteam

Vårt utviklingsteam består av dyktige og lidenskapelige fagfolk som streber etter å skape nettløsninger som gir alle en sømløs opplevelse. Vi leverer kvalitet og innovasjon i hvert prosjekt vi tar på oss.

Engasjerte brukere og testere

Vi samarbeider tett med en mangfoldig gruppe av aktive brukere og testere som representerer ulike funksjonsnivåer og behov. Deres tilbakemeldinger og innsikt er uvurderlige i vårt arbeid med å skape en inkluderende digital verden.

Kompetanse

Vi tester din nettside eller app med personer som er avhengige av alternativ betjening og eller teknologiske hjelpemidler i hverdagen. Våre ansatte i Digjobb har lang og variert erfaring i utprøving og bruk av ulike digitale tjenester. Våre testere kan teste tilgjengelighet for:

  • blinde og svaksynte
  • bryterstyring
  • øyestyring
  • hodemus
  • dyslektikere

Ta kontakt for oppdrag

Amalie som tester