Gå til innhold
Tilbake til forsiden

Nettverk for bedrifter

Digjobb har startet et nettverk for bedrifter som jobber med tilrettelegging av arbeidsoppgaver med hjelpemidler som øyestyring og brytere.

Perler på Aurora Verksted

De som deltar i nettverket er:

I tillegg deltar TV 2 Skole/Digjobb, Haukåsen skole, Statped, ASVL, Arbeid & Inkludering i NHO, Isaac Norge og FFO i nettverket.

Dette er et nettverk som skal dele erfaringer og spre informasjon om arbeidsmuligheter til de som har store tilretteleggingsbehov.

Nettverket har blant annet fått innføring i Talking Mats av Synnøve Flatebø Hoelseth fra Haukåsen skole. Dette er en metode vi har brukt mye i Digjobb. Du kan lese mer om Talking Mats på Kunnskapsbanken.

I september 2021 ble det fjerde møtet med nettverket arrangert på Aurora Verksted i Bærum. Vi fikk omvisning på verkstedene der de lager blant annet keramikk, tekstil og maling/ papir. Det var en inspirerende dag, og mange flotte produkter å se.

I april 2022 hadde nettverket samling i lokalene til TV 2 Skole i Oslo. Tema for samlingen var overgang mellom skole og arbeid. Det var mange engasjerte deltakere.

Digjobb vil fortsette å holde dere oppdatert om nettverket i denne artikkelen.