Gå til innhold
Tilbake til forsiden

Bibel med grafisk tegnstøtte

Nå kan du bestille Det nye testamentet med grafisk tegnstøtte fra NorMedia.

bibelhefter

En av oppdragstakerne i Digjobb, Lars Ivan, har forenklet tekster fra en barnebibel til tekster som symboliseres med Widgit Symboler. Han har også laget quiz og tematavler til hvert kapittel. 

Det er firmaet NorMedia som har bestilt bibelheftene. Tekstene kan bl.a. brukes i trosopplæring i kirker og i KRLE-undervisning i skoler.

Pris: 4 hefter kr. 590.
Frakt kommer i tillegg.
Bestilling kan sendes til NorMedia AS


Digjobb har hatt møte med Kirkerådet sammen med prester fra hele landet som jobber med inkludering i kirken. De var veldig imponert, og bestilte flere eksemplarer. Vi ble også invitert til HEL-konferansen i Kristiansand i januar 2023 for å fortelle om prosjektet.

Lars Ivan skriver:

Jeg har fått i oppdrag fra NorMedia å symbolisere barnebibelen. Oppdraget er todelt. Forenkle og symbolisere «Mine første bibelhistorier» og lage quiz med tre spørsmål. Selv om jeg forenkler bibelteksten, er jeg opptatt av å bevare budskapet. Jeg skriver teksten først i Word. Da kan jeg bruke Tekstpilot, noe som øker skrivehastigheten min litt. Deretter kopierer jeg teksten til Inprint. Da velger jeg det symbolet som passer best.

Lars Ivan for tiden med et nytt prosjekt for Den Norske Kirke. Han lager quiz og tematavler til en ny liturgi som heter «Gudstjeneste for alle».